Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения за полиуретан

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мнения за полиуретан

Колеги решил съм да слагам полиуретан на задните носачи както и на шенкелите. Прочетох няколко теми но не разбрах има ли доволни, някой да е слагал? Един майстор ми вика ти си луд да слагаш, късали се болтовете и разни такива работи ми наговори! Моля да споделите мнение!
    Alfa 166jtd,1999

Твърдо и кратко НЕ.Само стоковите,за отзад полиуретана не е добъре.

Comment

Без да ангажирам никой да се съобразява с мнението ми и аз не бих сложил, не знам как къса болтове, по скоро износва метала минимално при определени условия, например стабилизиращата щанга от триенето може да изтънее.
      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Имаше едно видео с такива тампони на движеща се кола по дупки и ясно се виждаше как полиуретановите нямат еластичност както стоковите. Това трябва да ни навежда на мисълта, че ако не са еластични трябва да предават удара към частта за която са свързани. Оттук веднага трябва да ти стане ясно, че последствията няма да са добри и за окачването и косвено за теб също.
        Alfa 156 1,8 TS 2001

Comment

Значи няма да слагам!
          Alfa 166jtd,1999

Comment

Аз сложих на задните носачи.Просто бях принуден, тъй като не успях да открия "оригиналните".Шенкелната ми не е, тя си е тази която трябва да е там.Мога да ви кажа, че за около два месеца вече с полиуретана съм доволен - няма промяна във возията и колата все едно е залепена за пътя.Единственото което ме притеснява, е че след време ще се разскърца и трябва пак смазване с морска грес!
            Алфа...всичко друго е компромис!
            http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
            Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
            Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща

Comment

Working...
            X